PRODUCENT
NOWOŚCI

------------------------
Pokaż wszystkie

PROMOCJE

------------------------
Pokaż wszystkie

Przedstawiamy  opinie dodane przez naszych klientów w portalu Firmy.net
IRMYNET

 Wszystkie opinie o nas można bezpośrednio zobaczyć TU>>

agusia7

15.07.14 17:19

 

Bardzo duży wybór produktów , korzystne obniżki dla kupujących, przesyłki docierają bardzo szybko i w idealnym stanie a przede wszystkim doskonała obsługa . Polecam tą firmę wszystkim znajomym i nieznajomym także.

 

Agata

12.07.14 23:04

 

Jestem zachwycona i planuję robić tu regularnie zakupy. Szybko,wygodnie i z dostawą do domu. Dość spore rabaty na wybrane produkty. Każdy zamawiający w sklepie internetowym jest zadowolony z obsługi. Polecam.

 

Opinia dodana przez: Janina

 

Data dodania: 14.05.14 16:24

 

Treść opinii:

Zakupiłam w sklepie firmy Jolankom kilka rzeczy, z których jestem bardzo zadowolona. Zamówiony towar otrzymałam bardzo szybko, a obsługa sklepu jest na wysokim poziomie. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Byłam informowana mailowo o statusie przesyłki. POLECAM tą firmę i zakupy w ich sklepie.


2.

Opinia dodana przez: JO
Data dodania: 20.02.2014
Treść opinii:

Transakcja przebiegła pomyślnie, zakupiony towar zgodny z oczekiwaniami, dobra obsługa-kontakt z klientem-POLECEM!!!!

 

3.
Opinia dodana przez: Stanisław C
Data dodania: 09.02.2014

Treść opinii:


Witam!Jestem zadowolony z przebiegu Transakcji.Szybko,sprawnie i dokładnie.Dobry kontakt co dla kupujacego jest bardzo ważne.Polecam Wszystkim.Pozdrawiam Sląsk,przepracowałem u Was 11-lat.Do usłyszenia.

 
  4.
     Opinia dodana przez: Joanna Kadłubowska
     Data dodania: 19.08.2013

Treść opinii:

Towar bardzo dobrej jakości, wspaniały kontakt i pomoc  przy  zakupie, ekspresowa wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie. Naprawdę warto. Pozdrawiam.

5.
Opinia dodana przez: BOGDAN
Data dodania: 01.02.2013
 
Treść opinii:

Zakupy w sklepie tej firmy to prawdziwa przyjemność. Miły kontakt, towar dobrej jakości, cena przystępna. Polecam

6.
Opinia dodana przez: Jadwiga
Data dodania: 20.09.2012
Treść opinii:

Pełen profesjonalizm. Szybka wysyłka, bardzo dobra informacja o produkcie, bardzo dobry kontakt telefoniczny jak i mejlowy. Polecam.

7.
Opinia dodana przez: Cezary
Data dodania: 30.08.2012
Treść opinii:

Zakupiłem w sklepie tej firmy perlatory, z których jestem bardzo zadowolony. Faktycznie rachunki za wodę są obecnie o wiele niższe. Przy okazji zakupiłem jeszcze parę innych rzeczy. Pistolet do malowania natryskowego i dla żony masażer. Paczkę z zakupionym towarem otrzymałem szybko, a obsługa sklepu bardzo grzeczna i bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam

8.
Opinia dodana przez: Bronisław
Data dodania: 05.03.2012
 

Treść opinii:

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie internetowym tej firmy. Profesjonalna obsługa. Polecam.

9.
Opinia dodana przez: ewa
Data dodania: 19.12.2011
Treść opinii:

Towar dostarczono szybko,dobry kontakt e mailowy,dziękuję i polecam:)

10.
Opinia dodana przez: Jacek
Data dodania: 02.11.2011
Treść opinii:

Zakupiłem w tym sklepie lampiony z których jestem zadowolony. Transakcja przebiegła sprawnie Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.Spokojnie mogę polecić go innym.

11.
Opinia dodana przez: Urszula
Data dodania: 15.09.2011
Treść opinii:

Zakupiłam w firmie plastry Kinoki, z których jestem zadowolona. Przesyłke szybko dostalam. Dziękuję i pozdrawiam.

12.
Opinia dodana przez: Marek
Data dodania: 11.05.2011
Treść opinii:

Kupiłem w tej firmie 2 kompostowniki, z których jestem bardzo zadowolony. Musiałem trochę poczekać na dostawę, ale się opłacało.

13.
Opinia dodana przez: Arkadiusz
Data dodania: 02.05.2011
Treść opinii:

Kupiłem zestaw perlatorów, z których jestem bardzo zadowolony gdyż płacę od 2-ch miesięcy niższe rachunki.Miła, sympatyczna obsługa. Człowiek od początku, czyli od zakupu czuje się poprowadzony, w dniu wysyłki firma tak jak obiecywała wysłała do mnie e-maila i podała nr nadania na poczcie, który mogłem sobie sprawdzić. Jestem bardzo zadowolony i polecam innym.

Okazje.info.pl

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

JĘZYK
   
www.prodekol.sklepna5.pl
WAKACJE ZE SKLEPEM PRODEKOL
RZETELNA FIRMA
JOLANKOM Jolanta Saczuk-Tryanowska Mikołów
KONSULATANKA W CZYM MOGĘ POMÓC?
Masz pytanie...?
zadzwoń 
od pn - pt
10:00 - 16:00

tel. +48 889548419 

napisz:

jolankom@wp.pl

GG: 9580670
AKCEPTUJEMY
Przelew tradycyjny
lub

Bezpieczne płatności dotpay Katalog firm Odi.pl

 NIP JOLANKOM

 katalog Sklepów Dedo:
Zrobiłeś zakupy? Dodaj komentarz!
  
Copyright 2007-2017
Jolankom
Wszelkie prawa
zastrzeżone
 Przejdź na EkoFakturowanie bądź ekologiczny i oszczędzaj na każdej wysłanej fakturze Firma z zasadami

 

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

SUBSKRYPCJA

 

WALUTY
Oprogramowanie sklepu: Sklepna5.pl
Ta strona używa plików cookies. Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, w jaki sposób z nich korzystamy oraz jak je wyłączyć, kliknij [polityka cookies]. Aby ta informacja nie pojawiała się więcej kliknij [zgadzam się].
13003